p>هیات داوران چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام اسدالله عسگراولادی فعال اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را یکی از ۱۰ فرد تاثیرگذار در حوزه اقتصادی جهان اسلام معرفی کرد.
به گزارش ایرنا از مالزی، اسدالله عسگراولادی روز چهارشنبه با حضور در آیین افتتاح چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام درمرکز تجارت جهانی پوترای شهر کوالالامپور پایتخت اقتصادی مالزی جایزه خود را از وزیر صنعت و تجارت خارجی مالزی دریافت کرد.
در حاشیه چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام در مالزی همچنین از ۹ فعال دیگر اقتصادی جهان اسلام تقدیر و اعلام شد. این ۱۰ فرد اقدامات شایسته ای در ارتقای توانمندی های و رشد اقتصادی جهان اسلام انجام داده اند.
برگزیدن فعالان اقتصادی جهان اسلام برای نخستین بار است که در چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام صورت می گیرد.
۵۰۰ داور از ۵۷ کشور اسلامی عضو سازمان همکاری اسلامی از جمله داورانی از جمهوری اسلامی ایران، این ۱۰ فرد برتر حوزه اقتصادی جهان اسلام را برگزیدند.
به اعتقاد هیات داوران انتخاب برترین های اقتصادی جهان اسلام، افراد برگزیده شده نقش موثری در ارتقای توانمندی های اقتصادی، افزایش نوآوری ها و تلاش برای موفقیت اقتصادی جهان اسلام ایفا کرده اند.
اسدالله عسگراولادی دومین فردی بود که مجری مراسم از وی دعوت کرد برای دریافت جایزه خود به جایگاه بیاید.
مجری مراسم در توصیف عسگراولادی گفت: وی سومین ثروتمند در جهان و دومین ثروتمند ساکن ایران است.
عسگراولادی از صادرکنندگان نامی ایران است و درحال حاضر رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین، رییس افتخاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و استرالیا و نایب رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کانادا است.
مجله چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام در معرفی اسدالله عسگراولادی نوشت: وی در حال انجام مذاکره برای خرید یک شرکت هوایپمایی است و علاقمند به خرید مرکز نمایشگاه های بین المللی تهران نیز هست.
این مجله افزود: عسگراولادی همچنین در تلاش برای تاسیس یک بانک ایرانی – چینی است.
اکمل الدین احسان اوغلو دبیرکل ترک سازمان همکاری اسلامی، محمد علی کلی ورزشکار آمریکایی، ای.آر رحمان آهنگساز و موسیقیدان هندی، عبدالعزیز ابوالغوش سفیر فلسطین در مالزی، عظمان هاشم بانکدار مالزیایی،شهریل شمس الدین فعال اقتصادی این کشور، آیمان اسفاری انگلیسی و رسول ابن عبدالرزاق از دیگر فعالان اقتصادی مالزیایی دیگر برگزیدگان هیات داوران چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام هستند.
در میان ۱۰ فرد برگزیده هیات داوران چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام نام یک زن دیده می شود.زالیحا کمارودین استاد دانشگاه مالزیایی تنها زن برگزیده هیات داوران بود که خدمات وی به جهان اسلام بر حوزه اقتصادی تاثیرگذاشته است.
اسدالله عسگراولادی پس از دریافت جایزه خود در سخنانی کوتاهی گفت: از سرزمین زیبای ایران آمده ام، ایران در آستانه جهشی اقتصادی بزرگی قرار دارد و بزودی شاهد پیشرفت هایی در ایران خواهیم بود.
وی خطاب به فعالان اقتصادی ۳۰ کشور اسلامی شرکت کننده در چهارمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری جهان اسلام در کوالالامپور گفت:مالزی با تاسیس اتاق مشترک بازرگانی جاده ابریشم موافقت کرده است.
عسگراولادی پیش از این در آخرین نشست سازمان همکاری های شانگهای پیشنهاد تاسیس اتاق بازرگانی مشترک جاده ابریشم را مطرح کرده بود.
این پیشنهاد با موافقت برخی کشورها عضو سازمان همکاری های شانگهای روبرو شد و برخی دیگر از اعضا قبول پیشنهاد را به نظر دولت های خود موکول کرده بودند.
سازمان همکاری شانگهای سازمانی بین دولتی است که برای همکاریهای چندجانبه امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تشکیل شده است. این سازمان در سال ۲۰۰۱ میلادی توسط رهبران چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان پایهگذاری شد.
علاوه بر اعضای اصلی، ابتدا مغولستان در سال ۲۰۰۴ و یک سال بعد ایران، پاکستان، و هند و افغانستان در سال ۲۰۱۲ به عنوان عضو ناظر به این سازمان ملحق شدند.
اسدالله عسگراولادی متولد ۱۳۱۲ هجری شمسی در تهران است، آن گونه که خود در خاطراتش تعریف می کند از سن ۱۳ سالگی کار در بازار تهران را آغاز کرد و نخستین تجارتش را در سال ۱۳۲۷ با خرید یک کیسه کنجد از بازار تهران آغاز کرد. او در سال ۱۳۳۶ نخستین صادرات خود را با صادرات محصول زیره سبز به سنگاپور شروع کرد و اکنون قیمت زیره سبز در دنیا توسط او در بازار ادویه نیویورک تعیین می شود.
او بعدها صادرات پسته و کشمش را به اقلام صادراتی خود اضافه کرد.