رییس پارک علم و فناوری خراسان از فعالیت ۲۲۰ موسسه فناور و دانش بنیان در این پارک خبر داد.

دکتر ‘سیدحسن علم الهدایی’ روز دوشنبه در جریان دیدار سفیر ویتنام در جمهوری اسلامی ایران از پارک علم و فناوری خراسان در مشهد گفت: این موسسات توانسته اند خدمات فناورانه، علمی و محصولات خوبی را حتی برای نخستین بار در دنیا ارائه دهند.

وی افزود: در سطح ایران بیش از ۳۰ پارک علم و فناوری وجود دارد و پارک علم و فناوری خراسان یکی از بزرگترین پارکها در منطقه شرق کشور است.

رییس پارک علم و فناوری خراسان گفت: در چارچوب فعالیتهای این پارک در عرصه های مختلف خدمات مهندسی، تجهیزات پزشکی، خدمات کشاورزی، انرژی، نفت، گاز و آب فعالیتهای فناورانه و نوآوریهای خوبی ارائه می شود.

وی افزود: پروژه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات(ICT) استان نیز توسط پارک علم و فناوری خراسان در حال انجام است.

دکتر علم الهدایی گفت: در راه اندازی پارک علم و فناوری خراسان یک مدل بین المللی پیش گرفته اما سعی شده که این مدل بومی سازی شود.

سفیر ویتنام در جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: ویتنام به نسبت ایران مقام پائین تری در رشد تولید علم دارد و ما باید از جمهوری اسلامی به خصوص در زمینه بومی سازی علوم بیشتر بیاموزیم.

‘انگوین هونگ تانگ’ افزود: کشور ویتنام در علوم و صنایع کلیدی به خصوص علوم پایه مثل فیزیک، علوم ریاضی و صنایع پزشکی قوی است اما در کاربردی نمودن این علوم کمتر موفق بوده است.

وی گفت: وظیفه من ارائه دستاوردهای ایران به گروه ویتنامی است و این تیم در آینده ای نزدیک به ایران خواهد آمد و به شکل ریزتر و کاملتری با دستاوردهای علمی جمهوری اسلامی آشنا خواهد شد.

سفیر ویتنام در ایران همچنین از بخشهای مختلف پارک علم و فناوری خراسان دیدن کرد.

پارک علم و فناوری خراسان وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در چارچوب تحقق آرمان توسعه علمی کشور در عرصه های ملی و بین المللی فعالیت می کند.

رسالت راهبردی این پارک که در سال ۱۳۸۱ آغاز به کار کرده افزایش ثروت در جامعه از طریق تشویق و ارتقا فرهنگ نوآوری و افزایش قدرت رقابت در میان شرکتها و موسساتی است که بر پایه علم و دانش در محیط پارک فعالیت می کنند.

این پارک انواع خدمات، فضاهای کاری و زیرساختهای مناسب را به موسسات مستقر ارائه می کند.